Mesleki Rehberlik Çalışmaları kapsamında okulumuz 8.Sınıf öğrencilerini sınıf rehber öğretmenleri ve okul rehberlik servisi koordinesinde Kumluca Fen Lisesi, Kumluca Farabi M.T.A.L. ve Kumluca Spor Lisesi'ne götürdük. Öğrencilerimize okullarının tanıtımını yapan ve bizlerle ilgilenen yönetici ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Her yıl Mart ayının ilk haftası (1-7 Mart) ülkemizde kutlanan "Yeşilay Haftası" ile ilgili okulumuzda  Kutlama Programı yapıldı.

Programda okulumuz öğrencileri toplumda bağımlılık konusunda bilinç ve farkındalık düzeyini artırmanın önemini belirten yazılar ve şiirler okudular. Çalışmalara katılan öğrencilerimizi kutlar,öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda 28 Şubat Sivil Savunma Günü dolayısıyla deprem tatbikatı yapıldı. Öğrencilerimiz ilk ikaz sireniyle beraber çök-kapan-tutun hareketlerini yaptıktan sonra ikinci ikaz sireni ile kontrollü ve hızlı bir şekilde binayı boşaltıp toplanma alanında toplandılar. Tatbikatın ardından 28 Şubat Sivil Savunma Günü Programı yapıldı.

Şbt

Okulumuz rehberlik öğretmeni Özlem DÜNDAR  tarafından 20-21 Şubat 2023 tarihinde  öğretmenlerimiz ve velilerimize yönelik "Deprem Psikoeğitimi" verildi.

27 Aralık Atatürk Kır Koşusunda;

Küçük Erkekler takım halinde 1.

Küçük kızlar takım halinde 3.

Yıldız Kızlar takım halinde 3. oldu.

Bireysel olarak;

Küçük Kızlar: İlayda Özbaş 4.

Küçük Erkekler: Selimhan Ulusoy 1.   Ensar Yiğit Türkoğlu 4.

Yıldız Kızlar: Ayşenur Borucu 2.

Yıldız Erkekler:Fırat Karateke 2.oldu.

Katılım gösteren tüm öğrencilerimizi  tebrik ediyor , emeklerinden dolayı Beden Eğitimi öğretmenimiz Mustafa Dalgıç 'a teşekkür ediyoruz

Ara

Sisteme Nasıl Giriş Yapılır? Okul Dersleri Modülü, Destekleme ve Yetiştirme Kursları Modülü, LGS/YKS Hazırlık Modülleri olmak üzere 3 modül bulunan ÖDS'ye "ods.eba.gov.tr" adresinden, öğretmenler MEBBİS şifreleri ile öğrenciler ise EBA şifreleri ile giriş yapabiliyor.

Ara

Okulumuz öğretmenleri ve velilerine yönelik 'En İyi Narkotik Polisi Anne Eğitimi ' 01.12.2022 tarihinde Turuncova Şehit Nurettin Tek Ortaokulu'nda verildi.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin 99. kuruluş yıl dönümü okulumuzda yapılan törenle coşkuyla kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

İlçe Jandarma Trafik Komutanı Kamuran KOÇYİĞİT tarafından @cavdirsehitmehmetozyurtio ve okulumuz öğrencilerine genel trafik kuralları ve servise inme binme kuralları hakkında eğitim verilmiştir. Eğitim için kendilerine  teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz rehberlik servisi tarafından velilerimize yönelik Aile Okulu Eğitimi verildi.

Ekm

Kodlama Haftası kapsamında okulumuz matematik öğretmeni Hanife İzci tarafından "Sudoku Kodlama" ve bilişim teknolojileri öğretmenimiz Ayşegül Çot Parmaksız Tarafından "Bloklarla Kodluyoruz" etkinlikleri yapıldı. Öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de kodlama öğrendiler.

Ekm

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede 5 milyon erkeğe farkındalık kazandırılması kapsamında Okul Rehberlik Servisi tarafından erkek öğretmenlerimize ve velilerimize (öncelikli babalarımıza) broşür dağıtıldı.