Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 3 yıldır Okul Aile Birliği Başkanı olarak görev yapmakta olan değerli velimiz Arif Şimşek'e yapmış olduğu tüm çalışmalar, bize sundukları destek ve emekleri için çok teşekkür ediyoruz.
Kendilerine görev süresi bitimi sonrası velimiz ve okul müdürümüz tarafından plaketini takdim ettik.

Ekm

Sayın Kaymakamımız Musa Kazım ÇELİK ve İlçe Milli Eğitim Müdüremiz Mehtap GÖKDEMİR 17.10.2023 tarihinde okulumuzu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geldi.

Ekm

Okul Aile Birliği Toplantımız  ve okulumuzda her kademede 5,6,7,8.sınıf veli toplantılarımız Cuma günü sınıf rehber öğretmenlerimizin öncülüğünde gerçekleştirildi. Ayrıca Okul PD Rehber Öğretmenimiz tarafından 8.sınıf velilerimize Liselere Geçiş Sınavları ve Üst Öğrenim Kurumlarının tanıtımı hakkında bilgilendirme yapıldı. Tüm velilerimize Okul Başarısında Ailenin Rolü konulu broşür dağıtıldı.

Eyl

Öğrencilerimiz öğretmenleri ile beraber dersten önce güne fiziksel aktivite yaparak enerjik bir şekilde başladı.

Eyl

Okulumuzda yürütmekte olduğumuz "Okullarda Orman Projesi" kasaminda okulumuz hem bayrak hem de belge almaya hak kazanmıştır. Projede emeği geçen öğretmenimiz Gülcan Morkaya'ya ve 8-A/7-B sınıfı öğrencilerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuzda yapılan karne töreninde her kademede birinci olan öğrencilerimize belgeleri verildi. Törenimizde bizleri yanlız bırakmayan belediye başkanımız sayın Mustafa Geyikçi'ye katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

2022-2023 Mezuniyet Törenimizi okulumuz bahçesinde gercekleştirdik. Törenimizde okul birincimiz Merve Gürcü ile LGS de okulumuzda birinci olan Mestan Kocabaş hediyelerini aldı. Tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.

Haz

Okulumuzda 5.  Ve 6. Sınıflar arasında düzenlenen 'Kodla Büyü' Kodlama Yarışmasında Dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

1.Zeynep Ekinci

2.Hamide Serra Erkan

3.Sevdegül Kaya

4.Selimhan Ulusoy

Ögrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Bakanlığımızın seçkin dil uzmanları tarafından geliştirilen DİYALEKT ve DİYALEKT KIDS, her yaş ve seviyedeki kullanıcıların İngilizce öğrenme süreçlerini eğlenceli bir şekilde kolaylaştırmak üzere tasarlanmış web ve mobil tabanlı bir yabancı dil öğrenme platformudur. Başlangıç seviyesinden ileri seviyelere kadar İngilizce öğrenimini ücretsiz bir şekilde sağlayan DİYALEKT ve DİYALEKT KIDS’e tüm vatandaşlarımız EBA ya da e-Devlet şifresiyle erişebilir.

Okulumuz İlçe Voleybol Turnuvasında;

Küçük Kızlar ketegorisinde ilçede birinci,

Yıldız Kızlar kategorisinde ilçede ikinci olmuştur.

Öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz. Ayrıca öğrencilerimizi çalıştıran beden eğitimi öğretmenimiz Mustafa Dalgıç'ı emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz Küçük Erkekler Futsal Takımı , Sancak Kolejini yenerek ilçe üçüncüsü; Yıldız Erkekler Futsal Takımında ise Atatürk Ortaokulunu yenerek yine ilçe üçüncüsü olmuştur.

Öğrencilerimizin başarısını kutluyor, emeklerinden dolayı beden eğitimi öğretmenimiz Mustafa Dalgıç'a teşekkür ediyoruz.