Eyl

Okulumuzda ilköğretim haftası kutlamalarının ardından 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programmı yapıldı. 15 Temmuz, Türk Milletinin zor zamanlarda bir ve beraber olma refleksinin hâlâ çok canlı olduğunun bir göstergesidir. Bu duygu ve düşüncelerle Öğrencilerimizde demokrasi, insan hakları, vatan sevgisi, milli birlik ve beraberlik, yurt bilinci gibi kavramların daha iyi anlaşılması adına 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı yapıldı.

Haz

Ahenk Projesi dahilinde yer alan "Bir Kitap da Sen Ver" projesi kapsamında Şehit Nurettin Tek Ortaokulu ile okulumuz öğrencileri arasında kitap değişimi etkinliği gerçekleştirildi.

Haz

İlçe Milli Eğitim Müdiremiz Sayım Mehtap Gökdemir okulumuzu ziyaret ettiler. Pazar günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı için 8.sınıflarımıza başarı dileklerini ilettiler.

Haz

AHENK projesi ve Değerler Eğitimi kapsamında okulumuz öğrencilerine Finike Müftülüğü Gençlik Koordinatörü ve İlçe Vaizi Osman ÖZÇANKAYA tarafından "güzel ahlak "konulu seminer verildi. Kendisine okulumuz adına çok teşekkür ediyoruz.

Haz

8.Sınıflarımızın motivasyonlarını artırmak ve hedeflerine ulaşma noktasında lise tanıtımlarını sağlamak amacıyla bu kez Kumluca ilçesinde farklı türdeki liseleri gezdik. Okullarda bizleri ağırlayan ve öğrencilerimize rehberlik eden idarecilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz

May

Okulumuz Turizm ve Tanıtma kulübü ile İlimiz Ahenk Projesi dahilinde yapılan "İlçemiz Tarihi ve Ören Yerleri" ile "Kitap Okuma Projesi" kapsamında Saklısu'ya okul gezisi düzenlediler.

May

Okulumuz Gezi kulübünün 16-18.05.2022 tarihinde düzenlemiş olduğu Çanakkale gezimizden görüntüler.

Nis

Okulumuzda ikincisini düzenlediğimiz eTwinning proje sergimizi gerçekleştirdik. Sergi, Çavdır Şehit Mehmet Özyurt İlkokulu ve Çavdır Ortaokulu eTwinning projelerini yürüten öğretmen ve öğrencilerimizin işbirliğiyle gerçekleşirken, sergiye katılan Finike İlçe Kaymakamımız Sayın Zafer Sağ'a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cengiz Coşkun'a ve Kaymakan adayı Ozan Bozçalı'ya katılımları için teşekkür ediyoruz. ETwinning projelerinde görev alan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimiz Gülay Eraz Sevinidik, Hanife İzci ve Nurcihan Çalışkan'ıtebrik ediyoruz. Sergimize katılıp bizi yanlız bırakmayan sevgili velilerimize de teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz Öğrencilerinden Rabia Nisa Nur Boztaş ençok kitap okuyan öğrencimiz olması dolayısıyla kendisine kitap hediye edilmiştir. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ahenk Projesi kapsamında tüm öğrencilerimiz okulumuz bahçesinde kitap okuma etkinliği yaptı.

Her yıl, yeni yılın başlangıcı, baharın müjdecissi ve doğa bayramı olarak kabul gören ve Türk dünyasında 18 asrı aşkın süredir kutlandığı bilinen Nevruz Bayramı, okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.