Nis

Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Trafik Güvenliği eylem Planı çerçevesinde, Antalya İl Jandarma Komutanlığı iş birliğiyle hayata geçirdiği "Trafikte Parlayan Yıldızlar" projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine trafik bilinci ve ve kültürünü aşılamak amacıyla mobil bisiklet eğitim aracı eşliğinde uygulamalı trafik eğitimi verildi.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. Yıl dönümü okulumuzda törenle kutlandı

Şbt

28 Şubat Sivil Savunma Günü dolayısıyla okulumuzda tören düzenlendi. Öğrencilerimiz ilk ikaz alarmı ile birlikte çök kapan tutun hareketi yaptıktan sonra ikinci ikazla birlikte toplanma alanına yöneldiler. Tatbikatın ardından Çavdır Şehit Mehmet Özyurt İlkokulu  öğrencilerimiz ile hazırlamış oldukları programı sundular.

Şbt

Okulumuzda yürütülen e twinning projesi PAPER STORİES kapsaminda öğrencilerimizin hazırladığı logolardan birinci seçilen okul proje logomuz.

Ock

I.dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuzda tüm kademelerde zeka oyunları turnuvası düzenlenmiştir.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA DÜZENLENEN FAALİYETLER KAPSAMINDA SÖZLÜK TASARIM,AFİŞ/SLOGAN VE HİKAYE ANLATMA YARIŞMALARI DÜZENLENMİŞTİR.

Ock

Enerjinin etkin kullandırılması, israfın önlenmesi, iklim değişikliği ile mücadele edilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artınlaması amacıyla her yıl Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri düzenlenmektedir.

Ara

Okulumuz voleybol turnuvasında Küçük kızlar ve Yıldız kızlar kategorisinde ilçe 2.si oldular.  Öğrencilerimizi tebrik ediyor, Beden Eğitimi öğretmenimiz Adem Kahraman Alibeyoğlu'na emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

186 ülkede eş zamanlı olarak yürütülmekte olan "Hour Of Code- Kodlama Saati " etkinliği kapsamında okulumuz öğrencileri  code.org sitesi üzerinden eğlenceli bir şekilde yapay zeka ve kodlama etkinliği yapmıştır.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi tanıtım filmine ulaşmak için tıklayınız.

#özelimözeliz

Kas

Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 85. yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.